IJssalon Jut & Jul

Bij ijssalon Jut&Jul heeft u keuze uit 24 smaken ambachtelijk schepijs. Naast de klassieke smaken zoals stracciatella en malaga vinden de dames van Jut&Jul het leuk om u te verrassen met bijzondere ijssmaken. Daarnaast kunt u er genieten van een heerlijke kop koffie met wat lekkers op het terras én shopt u er de mooiste cadeaus!

De naam Jut&Jul verwijst naar de 2 eigenaressen. Moeder en dochter runnen sinds 2015 deze vrolijke ijssalon. Onlangs vond er een verbouwing plaatst en is er een ijskeuken geinstalleerd. Door de grote ruit in de winkel kunt u nu zelf een kijkje nemen in de ijskeuken! Erg leuk voor een feestje; de ijsbar! Ideaal voor groepen vanaf ca 20 personen. In de ijsbar passen 1 tot 3 bakken ijs (60-200 bolletjes) en zet je eenvoudig op tafel. Alle toebehoren zoals hoorntjes, bakjes, servetjes, ijsschep enz ontvang je erbij.  Check de website voor meer informatie!

Maar niet alleen voor ijs bent u bij Jut&Jul aan het juiste adres; in de kasten vindt u de lekkerste bakmixen van De Bakzolder, meer dan 30 smaken losse thee en een groot assortiment servies en andere items van Blond Amsterdam.

Volg deze winkel op social media

Adres

Grotestraat 44
7651 CJ Tubbergen

Telefoonnummer

0546-217052

DAGOPENINGSTIJDEN
MaandagAfhankelijk van het seizoen
DinsdagAfhankelijk van het seizoen
WoensdagAfhankelijk van het seizoen
DonderdagAfhankelijk van het seizoen
VrijdagAfhankelijk van het seizoen
ZaterdagAfhankelijk van het seizoen
ZondagAfhankelijk van het seizoen