Bereikbaarheid

We snappen dat je Tubbergen wilt bezoeken! Lopend, fietsend, met het openbaar vervoer of met de eigen auto. Tubbergen is altijd makkelijk te bereiken. 

Tip: Wist je dat parkeren in het centrum van Tubbergen gratis is?

Lopend

Door de natuur, wandelpaden waar je terug waant in de tijd en mooie aangelegde voetpaden loop je zo Tubbergen centrum in om de benen even rust te geven bij één van de vele terrasjes. Wedden dat je geprikkeld wordt om ook de rest van Tubbergen centrum te willen zien?

Zo kom je in Tubbergen

Met de fiets

Tubbergen staat bekend om zijn prachtige fietsroutes. Tubbergen centrum is dan ook makkelijk te bereiken en na een bezoekje aan onze winkelstraat kun je daarna eventueel ook beginnen met verschillende knooppunt-routes.

Zo kom je in Tubbergen

Met de auto

Tubbergen is goed te bereiken met de auto. Je kunt er gratis parkeren op één van de parkeerplaatsen. Altijd op loopafstand van het winkelcentrum.

Zo kom je in Tubbergen

Met de OV

Tubbergen is goed bereikbaar met de bus. Vanaf station Almelo, Hengelo en Oldenzaal loopt er een rechtstreekse verbinding naar Tubbergen. Als je bij de bushaltes aan de Almeloseweg of Julianastraat stopt loop je zo het centrum van Tubbergen in. Wil je weten wat voor je het makkelijkst is?

Zo kom je in Tubbergen