La Cuisine

Een begrip onder de echte genieters
Door net even iets anders te kijken naar het concept ‘winkelen’, zijn we zowel binnen als buiten Twente een begrip onder de echte genieters. Wij geloven dat u pas echt geniet als u voor kwaliteit kiest. In het samenstellen van ons assortiment zijn we daarom altijd zorgvuldig in het selecteren van nieuwe merken en producten. Waar nodig testen we de producten eerst zelf om te kijken of de kwaliteit voldoet aan onze eisen. Onder het genot van een kopje koffie in onze Coffee Room vertellen we u graag meer over onze producten!

Ook houden we onze productkennis op peil door regelmatig cursussen en masterclasses te volgen. Dankzij deze investering in kennis zijn we onder andere Authorised Dealer van Jura, Premium Dealer van Le Creuset en Officieel Dealer van Wüsthof. Kwaliteit staat uiteraard niet los van een goede service. Ook als er iets mankeert aan uw product, dan kunt u bij ons terecht. Bestelde producten in onze winkel leveren en installeren we indien gewenst bij u thuis!

DE KRACHT VAN BELEVING EN KWALITEIT
Bij La Cuisine vinden we dat winkelen een beleving op zich moet zijn. Zonder die beleving is het veel lastiger om te bepalen wat u echt nodig heeft. Die focus op beleving leverde ons in het verleden al meerdere Retail prijzen op.

Door bewust te kiezen voor kwaliteitsproducten en de meerwaarde van productkennis te omarmen, staan we in Twente al jaren bekend als dé inspiratiewinkel voor tafelen, koken en wonen. Ook buiten Twente weten veel mensen ons te vinden in het prachtige oude centrum van Tubbergen.

Een greep uit ons merken aanbod: Le Creuset, Jura, KitchenAid, IIttala, Rituals, Lampe Berger, Essenza Home, Demeyere, Big Green Egg, Wilkens, Villeroy & Boch, Rosenthal en nog vele merken meer. Naast de fysieke winkel hebben we een gespecialiseerde webshop, Scandinavischkado.nl. Hier vindt u een prachtig en afwisselend assortiment van typisch Scandinavische producten. De focus van deze producten ligt vooral op interieur, eten en drinken, sfeerverlichting en koken. Met merken als: Iittala, Kosta Boda, Rosendahl en Arabia.

La Cuisine houdt zich tevens bezig met de verkoop aan bedrijven in de vorm van relatiegeschenken, kerstpakketten en inrichting van uw bedrijf met serviesgoed en aanverwante zaken.

U kunt bij ons ook winkelen op afspraak, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Volg deze winkel op social media

Adres

Grotestraat 78
7651 CK Tubbergen

Telefoonnummer

0546-622551

DAGOPENINGSTIJDEN
Maandag13:30 - 17:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten